Christianne.png

Mijn naam is Christianne en ik woon in Aarschot.

Na gestopt te zijn met mijn beroepsbezigheden wilde ik mijn leven een andere wending geven, meer bepaald gaan voor mijn grote droom: voor kinderen iets betekenen.

Ik volgde een cursus Medisch secretariaat (voor het menselijke aspect) en ook een opleiding Kleur- en stijladvies (om mijn uiterlijk af te stemmen op mijn innerlijke).

Maar ik wou meer! Ik raadpleegde de spirituele leraar en coach Frieda Plompen uit Brasschaat. Door haar spirituele cursus “Ken jezelf“ en ook door haar persoonlijk advies kwamen we tot de conclusie dat ik meer met mijn handen moest doen om een betere hoofd-handen-coördinatie te krijgen.

Ik leerde kalligrafie en origami. Deze waren een openbaring maar dit ontwikkelde onvoldoende mijn creativiteit en beloofden niet genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.

Ik hou erg van zoet en daarom werd ik aangetrokken door al wat met bakken te maken had. Geef toe wat is er nog plezanter dan koekjes en cakejes bakken.

Maar pech, ik kreeg te maken met het beginstadium van diabetes, maar ik zocht en vond suikervrije en glutenvrije recepten.

Ik ben trotse oma van 3 kleinkinderen:

ik vind het ontzettend plezant om met kinderen bezig te zijn en wil dan ook voor andere kinderen iets betekenen, ook voor diegenen die niet zo goed meekunnen in onze maatschappij.

Zo krijgt elk kind van mij individuele aandacht.

Ik wil de creativiteit stimuleren, hun even weg krijgen van de tv, playstation, tablet, gsm, …

Kinderen laten geloven in zichzelf. Kinderen laten trots zijn op hetgeen ze geleerd hebben.